Saturday, 28 July 2012

alhamdulilah..sihat..:))

                                                    ASSALAMUALAIKUM
kalau aku dah start update mmg takkan habislah..hehhe,,nak story sikit kot,, Alhamdulilah ,sekarang ni aku dah nak sihat n dah boleh puasa penuh lepas ni :)..kalau tak asek setengahari je aku puasa.selama ni asek demam je..gara2 benda tuttt,..aku tak dapat puasa,,benda ni jadi masa bila tah lah tapi tadi aku g umah org yg ubtkn aku dia ckp benda ni jadi dh lame n jadi sebab aku lemah semangat,,maybe benda ni jadi time aku duduk kat KL jln Ipoh hari tu kot..time nak pergi kolej,,time tu aku rse ada org pggil nme aku,,tp aku pdng takda org pun,,time tu seram kot,,aku sorg je time tu..dh lah dekat sebelah flat askar tu ada lombong n da orng pnh mati kt stu...n now aku stay at DAMANSARA...aku wt tk thu je,,pada hal dlm hati ni takut sngat,,nak di jadikan cerita..aku kene sebelum puasa,,dah lame kot aku terkene benda tu sampai aku demam seminggu.tapi aku tak tahu pun sebab memang tak tahu,huhu,.tadi pun jadi lagi sampai aku terpaksa buka puasa sekali lagi..n badan aku naik panas tak tahu lah temperature nya berapa ...then tadi mak aku bawa aku g jumpe cik ro..sampai je stu aku jdi lemah n lepas je dia ubatkan aku rasa lega..then panas makin kurang..kali ni kali kedua aku jdi mcm ni,,tapi yang ni paling teruk aku rase..now,aku rasa ok sudah :))

No comments:

Post a Comment