Saturday, 28 July 2012

aku redha dengan semua ini..:))

                                                     ASSALAMUALAIKUM

lame rasanya aku tak update kat blog aku ni,,yelah,sibuk sangat layan FB norh..sampai PASSWORD blog pun aku boleh lupe..hahahhaha...nak dijadikan cerita lahkan bru ari nie aku dapat balik password blog aku then trus update,, :))n aku nak update cerita sal aku tapi sedih lah,,korang mesti sediakan tisu,,kalu tak sedih tak pelah,,simpati sikitlah :(.. aku nak tanya koranglah kan "kalau BF korang sakit , korang sedih tak n susah hati tak ???" hmmm ..msti risau sampai nk putus nyawakan,,n sedih + nangis berdulang2 air mata korangkn,, ni lah yang tengah terjadi kat aku..BF aku tengah sakit n sekarang ni dia tengah lawan penyakit dia selama ni dia tak tahu yang dia ada penyakit tu..sejak dia menjadi seorang tentera ni bru dia tahu dia sakit n dia berada di hospital lumut la ni,,dia kata kat aku hari2 abg kene cucuk ,doktor asek amek darah je,,sakit sangat abg rsa,,aku rasa mcm nk gantikan tempat dia je tp apakan daya..sedih aku nak cakap..aku tak sanggup kehilangan dia..paling aku sedih lah kan aku n dia dah rancang tuk berkhawin selepas aku habis belaja n ada keje,,dia sentiasa ingatkan aku supaya belaja sungguh2,,.n td dia ada inbox aku,,then aku readlah..rase jantung aku ni nk berhenti masa bace msj dia..dia cakap kat aku yang doktor ada cakap kat dia,,yang dia tak boleh khawin sebab nanti akan kene kat anak, dia cakap tak pelah kalau abg tak boleh khawin,abg tak nak susahkan sesiapa lepas ni..n dia say: i LOVE you and "sorry sayang" kat aku sebab hubungan kami tak boleh sampai ke jinjang pelamin.abg sentiasa akan ingtkan awak.,,tapi kita tak dapat bersama..sebak kot dia cakap mcm tu...tapi yg menyedihkan aku dia ckp tak pelah awak carilah orng lain sebab saya sakit n tak boleh nak jage awak,,saya harap kita boleh kawan buat selamanya..saya doakan awak bahagia dng orng lain..wehh!! sedih gilerlah,,,menangis terrrrrrrrrrresak2 aku dibuatnya,,napelah bnyk dugaan aku n dia,,aku sayangkan dia,,tp kami takda jodoh,nak wt cmnekan,,,aku akan sentiasa doakan dia sihat..amiinnn..korang jagelah BF korang sebaik2nya k.. bye2..:))

No comments:

Post a Comment