Tuesday, 20 December 2011

hmm..tak da mood

aku benci kalau oarang mempermainkan perasaan aku...kalau aku dah sayang orang itu,,aku akan sayang betul2,,tak kira lah orang tu miskin or kaya..aku menyayangi seseorang bukan lah tgk paras rupa nya..

Sunday, 18 December 2011

rindu serindu rindunya

eeeeeeeeeeee...tak sabarnya aku nak jumpe dia...rindu n sayang dia sangat2...lama kot tak kua bersama..dah la kami dok jauh,,ssah nak jumpe plk tu,,lau da msa lapang bru dpt jumpe ngn c dia ni..rindu gila tahap cipan ni,,huhuhu..sayang . aku tunggu kau ok! <3..aku tak akan mungkiri janji..aku ingt janji2 kita..hihi...

Friday, 16 December 2011

k.a.m.i bersama selamanya :)



BFF <3 ...aku sayang korang semua...16/12/2011 ni adalah tarikh terakhir aqu bersama BFF di kelas...kak zila,nor,emo,fiza,nurul,kak balqis n ada..nnti kita jumpew time posting tu ye.. :)..pada syed msti kmi akn rindu ko kn..selama 6 bulan kita berpisah..:)..byk kenangan n pahit getir yg kita lalui  selama 3 bulan ni kan..tapi kita tetap bersama walau apa pun dugaan yg menimpa kita..harap persahabatan kita akan kekal selamanya..

Tuesday, 13 December 2011

i love you

saya rindu awak sangat-sangat...
saya harap hubungan kita akan kekal..
ok sayang..
semalam kan saya ada exam,
rasa macam stress..tapiiii...
disebabkan semalam saya dapat dengar suara awak..
saya happy sangat-sangat..
sayang awak ketat-ketat..
thanks sayang..

Wednesday, 30 November 2011











teringat pulak bila tengok pic2 lama ni..huhu..rindu lah pulak ase nak kembali cm dlu je..ni group 02/10(A) ..orang kata group ni dah nakal..tapi tak tahu lah orang yang kata..kami sentiasa bersatu n sayang antara sama lain..ni first group aqu kt lincoln harap kami semua akan kekal sampai akhir sem niee..n lulus LJM 100%.. doakan kami k..
today(30.11.2011) is birthday my boy <3..
i love u 4 ever dear.. aku sayang kau sangat2 ..
muah :D .. aku harap hubungan kita akan kekal.. <3

first time amek darah...

Friday, 21 October 2011